Optiker i Jönköping

Att hitta rätt optiker i Jönköping kan vara avgörande för din synhälsa. Med en mängd olika optiker att välja mellan är det viktigt att känna till vad som skiljer dem åt och vilka tjänster de erbjuder. Jönköping, en pittoresk stad vid Vätterns södra strand, är inte bara en vacker plats att bo på, utan också hem för flera kvalificerade optiker som kan hjälpa dig att se världen klarare. I denna artikel utforskar vi de olika aspekterna av att välja en optiker i Jönköping, från tjänster och specialiseringar till kundservice och tillgänglighet.

Varför Välja Optiker i Jönköping?

Att välja en lokal optiker i Jönköping kommer med flera fördelar. För det första är det bekvämt att ha tillgång till ögontjänster nära där du bor eller arbetar. Dessutom kan en lokal optiker erbjuda personlig service och bygga upp en relation med dig som kund, vilket är värdefullt för kontinuerlig uppföljning av din synhälsa. Optikerna i Jönköping är väl insatta i de senaste trenderna och teknikerna inom optik, vilket innebär att du får tillgång till moderna synlösningar.

En annan fördel är att lokala optiker ofta engagerar sig i samhället och kan erbjuda skräddarsydda lösningar baserade på lokala behov. Dessutom kan de ha ett bra samarbete med andra hälsovårdstjänster i området, vilket kan vara till hjälp om du behöver remiss till ytterligare specialistvård för ögonen.

Tjänster och Specialiseringar

Optiker i Jönköping erbjuder en mängd olika tjänster, från grundläggande synundersökningar till mer specialiserade ögonvårdstjänster. Många optiker är även utbildade att upptäcka ögonsjukdomar och kan erbjuda rådgivning kring hur du bäst tar hand om dina ögon. Det är viktigt att välja en optiker som erbjuder de tjänster du behöver, oavsett om det är för glasögon, kontaktlinser eller förebyggande ögonvård.

En del optiker i Jönköping kan också erbjuda specialiseringar som barnoptometri, sportoptik eller arbetsplatsrelaterade synlösningar. Om du har speciella behov eller villkor som påverkar din syn, som diabetes eller glaukom, kan det vara klokt att leta efter en optiker med relevant expertis.

Kvalitet och Kompetens

När det kommer till din syn är kvalitet och kompetens av yttersta vikt. Optiker i Jönköping är ofta välutbildade och certifierade, vilket garanterar en hög standard på de tjänster de erbjuder. Det är viktigt att optikern regelbundet uppdaterar sin kunskap och håller sig ajour med de senaste vetenskapliga rönen och teknologiska framstegen inom ögonvård. Läs mer om Optiker i Nyköping här.

Det kan vara en god idé att läsa recensioner och ta reda på vilka optiker som har gott rykte. Många optiker i Jönköping är medlemmar i branschorganisationer, vilket kan vara en indikation på deras engagemang för yrket och deras vilja att upprätthålla höga standarder.

Personlig Service och Kundnöjdhet

En optiker som tar sig tid att förstå dina behov och önskemål kan göra stor skillnad. I Jönköping hittar du optiker som värdesätter personlig service och strävar efter hög kundnöjdhet. Detta innebär att de tar sig tid att noggrant genomföra synundersökningar och diskutera olika alternativ för glasögon eller kontaktlinser med dig.

Det kan också innebära att optikern erbjuder efterföljande tjänster som justeringar och reparationer av glasögon, eller hjälp med att hantera eventuella problem som uppstår med dina kontaktlinser. Kundservice går utöver själva köpet och en bra optiker kommer att se till att du är nöjd med din synlösning över tid.

Tillgänglighet och Flexibilitet

Tillgänglighet är en viktig faktor när du väljer optiker. Många optiker i Jönköping har flexibla öppettider, vilket gör det möjligt för dig att boka besök som passar din vardag. Det kan också vara värt att undersöka om optikern erbjuder möjligheten till akutbesök om du skulle behöva det.

Dessutom kan tillgänglighet innebära hur lätt det är att komma till optikerns butik, både vad gäller fysisk tillgänglighet och kommunikationer. Optiker som ligger centralt eller nära kollektivtrafik gör det enklare för dig som kund att besöka dem regelbundet.

Pris och Värde

Priset för optikertjänster kan variera beroende på vilken typ av synundersökning och synhjälpmedel du behöver. I Jönköping finns det optiker som erbjuder konkurrenskraftiga priser och goda garantier för sina produkter och tjänster. Det är viktigt att tänka på att det billigaste alternativet inte alltid är det bästa när det gäller din synhälsa. Läs artikeln om ämnet Optiker i Linköping här.

Du bör överväga värdet av den service och de produkter du får. En optiker som använder sig av högkvalitativa material och erbjuder professionell rådgivning kan vara värd den extra kostnaden. Många optiker erbjuder även förmånliga paketlösningar eller rabatter vid köp av flera produkter.

Att välja rätt optiker i Jönköping är en investering i din synhälsa. Genom att ta hänsyn till dessa faktorer kan du hitta en optiker som inte bara tillgodoser dina synbehov utan också bidrar till en bättre livskvalitet.

Optiker Synoptik Jönköping Östra Storgatan

Omdömen: 4.6 (26 omdömen)

Adress: Östra Storgatan 5, 553 21 Jönköping, Sverige

Telefon: 036-71 42 14


Webbplats

Optiker i Jönköping bild på hemsidan.


Optiker Synoptik Jönköping Östra Storgatan är en butik som ligger på adressen Östra Storgatan 5 i Jönköping.

Butiken erbjuder ett brett sortiment av glasögon för damer, herrar och barn, samt solglasögon och kontaktlinser. De har även ett glasögonabonnemang, inklusive ett speciellt för barn, och en trygghetsgaranti.

För glasögon finns det olika typer av glas, inklusive progressiva och läsglasögon. De erbjuder också barnglasögon och en försäkring samt möjligheten till delbetalning. För att hålla glasögonen rena finns det produkter för rengöring.

När det gäller glasögonmode, har Synoptik ett urval av varumärken som Ray-Ban, Burberry, Monkeyglasses, Gucci, Emporio Armani, Giorgio Armani, Starck Biotech och Brooks Brothers, samt Tiffany & Co. De har även populära märken som Bvlgari, Dolce & Gabbana, Oakley, Versace, Prada och Armani Exchange.

För solglasögon erbjuder Synoptik ett sortiment som inkluderar herr-, dam- och barnsolglasögon. De har även solglasögon som kan fås med styrka och solglasögon som skyddar ögonen. Butiken har ett utbud av olika former och färger, som pilotsolglasögon, runda solglasögon, cat eye solglasögon och fyrkantiga solglasögon. De säljer även solglasögon från varumärken som Armani Exchange, Burberry, Giorgio Armani, Oakley, Peak Performance och Hugo Boss, samt populära varumärken som Ray-Ban, Gucci, Versace, Saint Laurent och Prada.

Kunder som är intresserade av kontaktlinser hittar även ett sortiment av linser hos Synoptik.

Kundomdömen för Optiker Synoptik Jönköping Östra Storgatan

Kunderna är genomgående nöjda med personalens trevlighet, kunskap och hjälpsamhet. De uppskattar det professionella och personliga bemötandet från början till slut och känner sig välkomna i butiken. Tack och uppskattning uttrycks för den positiva upplevelsen.

Direkt Optik

Omdömen: 3.9 (11 omdömen)

Adress: Östra Storgatan 29, 553 21 Jönköping, Sverige

Telefon: 036-251 00


Webbplats

Optiker i Jönköping bild på hemsidan.


Direkt Optik erbjuder just nu två olika rabatter: antingen ”3 för 1” eller ”40% rabatt på ett par kompletta glasögon”.

Du kan läsa mer om dessa erbjudanden hos Direkt Optik. I sortimentet hos Direkt Optik finns glasögon för kvinnor, män och barn. De har ett brett utbud av populära varumärken som Ray-Ban, Ciircle, Vogue Eyewear och Hugo Boss.

Förutom att sälja glasögon erbjuder Direkt Optik även olika tjänster som synundersökningar, glasögonförsäkring, garantier och möjligheten att delbetala ditt köp. De har även statligt bidrag tillgängligt och ger rådgivning om allt från glasögontrender till råd om blåfilterglasögon och nattglasögon.

Direkt Optik har även kampanjer som ”3 för 1 Kids Deal”, ett erbjudande speciellt för barn, samt andra rabatter och erbjudanden.

Om du är intresserad av solglasögon har de även ett sortiment av dessa.

För att få mer information, besöka butiken, eller för att boka en tid för synundersökning, kan du kontakta Direkt Optik på adressen Östra Storgatan 29, 553 21 Jönköping, Sverige.

Kundomdömen för Direkt Optik

Kunderna uppskattar överlag den trevliga och kunniga personalen hos optikern, särskilt Göran som nämns vid namn. Många är mycket nöjda med den professionella servicen och det varma bemötandet de fått, vilket gjort att de känt sig som hemma från första stund. De upplever att undersökningarna är proffsiga och att de fått bra information. Det finns dock en negativ recension där en kund var missnöjd med servicen hos Direktoptik när det gällde en trasig skalm på ett par Armanibågar. Kunden fick inte hjälp med reparationen utan blev istället hänvisad till att köpa nya bågar, vilket ledde till att kunden vände sig till Synsam för hjälp. Sammantaget rekommenderas företaget av flertalet kunder för synundersökningar och köp av nya glasögon tack vare det utmärkta kundbemötandet och den höga servicenivån.

Synsam

Omdömen: 2.8 (20 omdömen)

Adress: Lantmätargränd 9, 553 20 Jönköping, Sverige

Telefon: 036-12 66 88


Webbplats

Optiker i Jönköping bild på hemsidan.


Synsam är en optikerkedja som erbjuder ett brett utbud av glasögon, solglasögon och kontaktlinser.

På adressen Lantmätargränd 9 i Jönköping, finns en av deras butiker där kunder kan hitta produkter från flera kända varumärken och kollektioner. De erbjuder även olika typer av abonnemang för sina produkter.

I deras sortiment finns glasögon i många olika former, som kattiga, fjäril, ovala, pilot, runda, rektangulära och wayfarer. Kunder kan välja mellan olika färger och mönster och har även möjlighet att prova glasögonen online. Bland varumärkena som Synsam erbjuder finns Ai Ai Kids, Alexander McQueen, Balenciaga, Bottega Veneta, Calvin Klein, Chloe, D.Arnesen, David Beckham, Dolce & Gabbana, EOE EYEWEAR, Eco, Fellepini, Ferragamo, Fleye, Giorgio Armani, Gucci, Hugo Boss, JFREY, JÄMTÖ, Lanvin, Lindberg, Longchamp, Max Mara, Miu Miu, Modo, Moncler, Mont Blanc, Oakley, Oscar Eide, Paul Smith, Persol, Polo Ralph Lauren, Prada, Ralph Lauren, Ray-Ban, Saint Laurent, Skaga, Tom Ford, Vasuma, Versace, Victoria Beckham och Ørgreen.

Synsam lyfter även fram kollektionen ”Sustainable Choice” som ett miljövänligt alternativ. Butiken erbjuder glasögon anpassade för vuxna, barn och ungdomar, inklusive läsglasögon och läsglasögon med blåljusfilter. Dessutom finns tillbehör som rengöringsspray, fodral, rengöringsduk och rengöringsservetter tillgängliga för kunderna.

För att hjälpa kunderna att välja rätt glasögon finns det en ”Glasguiden” som förklarar vilken betydelse rätt glas kan ha. Synsam betonar att de erbjuder ”Bättre glas” med många fördelar, men detaljerna kring dessa fördelar är inte specificerade i den givna texten.

Kundomdömen för Synsam

Kundernas omdömen om optikern varierar. En kund var missnöjd med köpet av så kallade ”våtservetter” och en rengöringsspray för glasögon, vilket beskrevs som ett värdelöst erbjudande. Samma kund klagade även på dålig service och lång väntetid i butiken. En annan kund uppskattade däremot det trevliga och professionella bemötandet samt hjälpen med att välja bågar, och har varit en nöjd kund i över 25 år. En besviken kund upplevde brist på service när de bad om en bokad tid för att undvika köer på grund av sin sons autism, och planerar att byta till en annan optiker. En ytterligare kund var missnöjd med bemötandet när de försökte reklamera linser och fick svaret att garantin inte gällde på grund av att ingen synundersökning gjorts det senaste året, vilket ledde till att kunden beslutade sig för att byta optiker.

Optik & Form

Omdömen: 5 (6 omdömen)

Adress: Smedjegatan 18, 553 20 Jönköping, Sverige

Telefon: 036-16 44 00


Webbplats

Optiker i Jönköping bild på hemsidan.


Optik & Form är en fristående optikerbutik som erbjuder glasögon och kontaktlinser av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser.

De påstår att kunder får mest värde för pengarna hos dem och samarbetar med kända och etablerade företag i optikbranschen. När du köper kompletta glasögon hos Optik & Form ingår alltid en synundersökning och ett extra par glasögon. För att boka en tid kan kunder ringa butiken eller boka online. Kontaktinformationen är som följer: de finns på Smedjegatan 18 i Jönköping, med telefonnummer 036 – 164400. Kunden kan även välja att skicka e-post till butiken.

Butiken erbjuder ett sortiment av bågar, glas, kontaktlinser, solglasögon och har även tjänster relaterade till gråstarr/katarakt. De har även produkter anpassade för barn och ungdomar och har en egen verkstad för reparationer och justeringar.

För att få mer information eller för att boka tid, kunder uppmanas att kontakta Optik & Form direkt.

Kundomdömen för Optik & Form

Kunderna uppskattar Optik & Form för dess trevliga bemötande och utmärkta service, där personalen, inklusive Peter, ofta nämns för deras hjälpsamhet och professionalism. Butiken erbjuder en behaglig atmosfär och konkurrenskraftiga priser. En långvarig glasögonanvändare betonar att det är den mest serviceinriktade optikern de besökt, med speciell uppskattning för snabb hjälp under en affärsresa i Jönköping. Kundomdömena rekommenderar starkt Optik & Form för dess exceptionella kundvård och värde.

Specsavers Jönköping City

Omdömen: 3.5 (12 omdömen)

Adress: Borgmästargränd 3, 553 20 Jönköping, Sverige

Telefon: 036-16 90 20


Webbplats

Optiker i Jönköping bild på hemsidan.


Specsavers Jönköping City är en optikerbutik belägen på Borgmästargränd 3 i Jönköping.

Butiken erbjuder ett brett sortiment av glasögon, inklusive solglasögon och designerbågar från välkända varumärken som Valerie, DAY Birger et Mikkelsen, Levi’s, Marc Jacobs, HUGO och Tommy Hilfiger. De har glasögon för damer, herrar och barn.

Kunder kan få hjälp med att välja rätt glastyper och ytbehandlingar samt få information om prissättning för olika glasalternativ. För de som är intresserade av solglasögon finns det information och inspiration tillgänglig, samt möjligheten att dela upp betalningen vid köp.

För kontaktlinsbärare erbjuder Specsavers Jönköping City ett urval av kontaktlinser, linsabonnemang och instruktioner för hur man använder kontaktlinser. De genomför även synundersökningar specifikt för kontaktlinsanpassning.

Specsavers Jönköping City lägger också stor vikt vid ögonhälsa och erbjuder synundersökningar för både glasögon och kontaktlinser. De förser kunder med information om vad som kan förväntas inför och under ett besök hos optikern. Dessutom finns det information tillgänglig om hur man förstår sitt glasögonrecept, om ögats hälsa genom livets olika skeden, om påverkan av digitala skärmar på synen, om läsglasögon samt om syn och bilkörning.

För de som önskar boka en tid för synundersökning eller konsultation finns det möjlighet att göra detta direkt hos Specsavers Jönköping City.

Kundomdömen för Specsavers Jönköping City

Kundomdömena för denna butik är blandade. En kund upplevde personalen som otrevlig och nedvärderande, och blev besviken när linser beställda för en utlandsresa inte kom fram i tid och ingen kompensation erbjöds. Denna kund och hennes man har beslutat att inte återvända till butiken. Å andra sidan finns det kunder som är mycket nöjda med butikens bemötande, professionalism, sortiment, priser och service, och beskriver personalen som trevlig.

Optiker Synoptik Jönköping Asecs Center

Omdömen: 4.2 (23 omdömen)

Adress: Asecs Center, Bataljonsgatan 5, 553 05 Jönköping, Sverige

Telefon: 036-10 03 28


Webbplats

Optiker i Jönköping bild på hemsidan.


Optiker Synoptik Jönköping Asecs Center är en optikerbutik som ligger i Asecs Center, Bataljonsgatan 5, 553 05 Jönköping.

De erbjuder ett brett sortiment av tjänster och produkter relaterade till syn och ögonhälsa, inklusive glasögon och kontaktlinser. Butiken har ett urval av glasögon för damer, herrar och barn, samt specialiserar sig på olika typer av glasögon såsom progressiva glasögon, läsglasögon och barnglasögon.

Kunder kan även teckna glasögonabonnemang, inklusive ett särskilt abonnemang för barn. Synoptik erbjuder en trygghetsgaranti och information om olika glastyper och prissättning. Dessutom finns det möjligheter för kunder att delbetala sina inköp och att försäkra sina glasögon.

Butiken har ett stort utbud av glasögon från flera kända varumärken som Ray-Ban, Burberry, Monkeyglasses, Gucci, Emporio Armani, Giorgio Armani, Starck Biotech och Brooks Brothers. De erbjuder även solglasögon för män, kvinnor och barn, inklusive designermodeller från populära märken som Armani Exchange, Burberry, Giorgio Armani, Oakley och Hugo Boss. Solglasögonen finns i olika stilar såsom pilotsolglasögon, runda solglasögon, cat eye solglasögon och fyrkantiga solglasögon. Dessutom finns det solglasögon som erbjuder färgade glas och tillbehör som Suncover och clip-on.

Förutom glasögon och solglasögon erbjuder Synoptik Jönköping Asecs Center även kontaktlinser. Kunden kan hitta allt från dagliga till månatliga linser och få rådgivning om vilken typ av linser som passar bäst för deras synbehov.

Sammanfattningsvis är Synoptik Jönköping Asecs Center en optikbutik som erbjuder en mängd produkter och tjänster för att förbättra kundernas syn och ögonhälsa. Med ett stort urval av glasögon, solglasögon och kontaktlinser från erkända varumärken, samt olika tjänster som abonnemang och försäkring, strävar de efter att tillgodose sina kunders behov.

Kundomdömen för Optiker Synoptik Jönköping Asecs Center

Kunderna har blandade upplevelser av synvårdstjänsterna. En kund är missnöjd med att behöva betala extra för tonade glas och känner sig lurad för andra gången, planerar att byta företag efter sitt abonnemang löper ut. En annan kund rapporterar om problem med bokning av synundersökning, vilket ledde till att de gick till en konkurrent. Å andra sidan finns det kunder som är mycket nöjda med servicen och bemötandet de fått, och de känner sig värderade och lyssnade på av både optiker och butikspersonal. En kund uttrycker stor tacksamhet för den professionella hjälpen som ledde till en lösning på ett långvarigt synproblem efter en operation för grå starr. Sammantaget verkar det som att trots vissa negativa erfarenheter, uppskattar många kunder den service och expertis som erbjuds.

Synsam

Omdömen: 3.8 (14 omdömen)

Adress: Västra Storgatan 1, 553 15 Jönköping, Sverige

Telefon: 036-12 85 54


Webbplats

Optiker i Jönköping bild på hemsidan.


Synsam är en optikerkedja som erbjuder ett brett sortiment av glasögon och tillbehör.

På adressen Västra Storgatan 1, 553 15 Jönköping, hittar du en av deras butiker där du kan utforska deras produkter och tjänster. De erbjuder olika abonnemang för glasögon och möjligheten att köpa eller prova glasögon online.

I deras sortiment finns glasögon i olika former såsom kattiga, fjäril, ovala, pilot, runda, rektangulära och Wayfarer. Du kan även välja bland olika färger och mönster. Synsam har ett brett utbud av varumärken, inklusive Ai Ai Kids, Ai Young, Alexander McQueen, Balenciaga, Bottega Veneta, Calvin Klein, Chloe, och många fler. De erbjuder även en kollektion kallad ”Sustainable Choice” som visar deras engagemang för hållbarhet.

För vuxna, barn och ungdomar finns det olika typer av glasögon att välja mellan, inklusive läsglasögon och läsglasögon med blåljusfilter. Dessutom erbjuder de olika tillbehör som rengöringsspray, fodral, rengöringsduk och rengöringsservetter.

Synsam betonar vikten av att välja rätt glas och informerar om fördelarna med högkvalitativa glas genom deras Glasguiden. Om du behöver hjälp med att hitta rätt glasögon eller vill ha mer information om deras produkter och tjänster, kan du besöka butiken på Västra Storgatan 1 i Jönköping.

Kundomdömen för Synsam

Kundomdömena visar blandade uppfattningar om servicen. Vissa kunder upplever dålig service, med problem vid hämtning av glasögon och ignorerade mail, vilket de tror kan bero på tidigare avbokade tider på grund av sjukdom. Andra kunder rapporterar dock om mycket bra service och trevlig personal som är kunnig, samt beskriver övergripande stället som bra. Sammantaget är känslan splittrad, där vissa kunder är nöjda medan andra har haft negativa erfarenheter.

Smarteyes

Omdömen: 4.8 (21 omdömen)

Adress: Östra Storgatan 13A, 553 21 Jönköping, Sverige

Telefon: 036-442 97 00


Webbplats

Optiker i Jönköping bild på hemsidan.


Smarteyes är en optikerkedja som erbjuder en rad tjänster och produkter relaterade till syn och ögonhälsa.

De har en butik belägen på Östra Storgatan 13A i Jönköping. Hos Smarteyes kan kunder boka synundersökningar, inklusive ögonhälsokontroller och syntest för körkort. De erbjuder även olika typer av glasögon, såsom glasögon för damer, herrar och barn, sportglasögon, läsglasögon, terminalglasögon och solglasögon. Dessutom kan man hitta information om de senaste trenderna och inspiration för glasögon.

Smarteyes har också ett utbud av kontaktlinser, inklusive möjligheten att prenumerera på linser, samt skötselråd för linsanvändare. De erbjuder olika typer av kontaktlinser såsom endagslinser, månadslinser och progressiva linser.

Priser och service hos Smarteyes inkluderar olika erbjudanden, möjligheter till prenumeration på glasögon, prisuppgifter för glasögon, ett trygghetspaket, delbetalning, garantier för glasögon och skötselråd. De har även företagsavtal för företag som vill erbjuda synvård för sina anställda.

Information om företaget Smarteyes som arbetsplats, vanliga frågor och svar, kontaktuppgifter, integritetspolicy, hållbarhetsarbete och pressinformation är också tillgänglig. De belyser även viktiga aspekter av ögonhälsa för kontaktlinsbärare och information om olika ögonsjukdomar och synfel.

Kunder kan besöka Smarteyes butik i Jönköping för att få professionell hjälp med sina synbehov eller för att utforska det senaste inom glasögon och solglasögon.

Kundomdömen för Smarteyes

Kunderna är överlag mycket nöjda med sin upplevelse hos företaget, särskilt med butiken i Jönköping City. De lyfter fram den snabba och effektiva synundersökningen, snabb leveranstid och den höga kvaliteten på produkter och tjänster. Butiken erbjuder ett brett sortiment av glasögonbågar, och personalen får beröm för sitt trevliga och kunniga bemötande. Kundupplevelsen har varit så pass tillfredsställande att det finns en stark vilja att återvända till butiken. Sammanfattningsvis rekommenderas butiken varmt för dess utmärkta service och kompetenta personal.

Optiker Jahnke

Omdömen: 4.8 (17 omdömen)

Adress: Östra Storgatan 6, 553 21 Jönköping, Sverige

Telefon: 036-71 06 43


Webbplats

Kundomdömen för Optiker Jahnke

Kunderna verkar överlag vara mycket nöjda med den professionella och engagerade servicen de fått från optikern. De uppskattar personalens tålamod, noggrannhet och extra engagemang, vilket har lett till att kunderna kan läsa utan läsglasögon och känner sig väl omhändertagna. Det finns dock en kund som upplevt problem med ojämna linser och inte fått den hjälp som önskats för att korrigera detta. Trots detta, hyllas optikern för sin kompetens, proffsighet och ett bemötande som uppfyller alla kundbehov. Ingemar betonar att han fått mycket bra hjälp av kunnig personal och att han inte handlar någon annanstans, vilket antyder en stark kundlojalitet. Optikern får starka rekommendationer och toppbetyg i flera kategorier.

Optiker Ullström AB

Omdömen: 4.2 (11 omdömen)

Adress: Barnarpsgatan 7, 553 16 Jönköping, Sverige

Telefon: 036-12 19 68


Webbplats

Optiker i Jönköping bild på hemsidan.

Kundomdömen för Optiker Ullström AB

Kunderna upplever överlag ett trevligt bemötande av personalen vid besök för ögonundersökningar för både linser och glasögon. Butiken erbjuder snygga och moderna bågar som kan anpassas till solglasögon, vilket gör många kunder mycket nöjda. Dock finns det någon kritik rörande priset och en anställd som upplevdes som pratsam och rekommenderade stora glasögon. De yngre anställda får dock beröm. Sammantaget beskrivs besöken som positiva med kunnig personal och en trevlig atmosfär i butiken.

FAQ om Optiker i Jönköping

 • Vad gör en optiker?
  En optiker är en hälsovårdsspecialist som utför synundersökningar, förskriver och justerar glasögon och kontaktlinser, och ger råd om ögonhälsa.
 • Hur hittar jag en optiker i Jönköping?
  Du kan söka på nätet, fråga vänner och familj för rekommendationer eller besöka en lokal optikbutik för att hitta en optiker i Jönköping.
 • Behöver jag boka tid hos optikern?
  Ja, det är vanligtvis bäst att boka en tid för att säkerställa att optikern har tid att genomföra en noggrann synundersökning.
 • Kan jag få synundersökning gratis hos optiker i Jönköping?
  Det beror på dina personliga omständigheter, som ålder eller om du har vissa ögonsjukdomar. Det finns också vissa kampanjer eller försäkringar som kan täcka kostnaden.
 • Vad kostar en synundersökning hos en optiker i Jönköping?
  Kostnaden för en synundersökning kan variera beroende på optikern och de tjänster som erbjuds. Kontakta optikern direkt för aktuell prisinformation.
 • Kan jag köpa glasögon eller kontaktlinser direkt efter min synundersökning?
  Ja, de flesta optikerbutiker i Jönköping erbjuder ett sortiment av glasögon och kontaktlinser som du kan köpa direkt efter din undersökning.
 • Finns det optiker i Jönköping som specialiserar sig på barn?
  Ja, vissa optiker har specialisering på barn och ungdomar. Det är viktigt att välja en optiker som har erfarenhet av att arbeta med barn.
 • Kan en optiker i Jönköping hjälpa till med ögonproblem som inte rör synskärpa?
  Optiker kan ge råd om en rad ögonrelaterade problem, men för mer komplexa ögonhälsoproblem kan de hänvisa till en ögonläkare.
 • Är det möjligt att boka synundersökning online hos optiker i Jönköping?
  Många optiker erbjuder möjligheten att boka synundersökningar online. Besök optikerns hemsida för att se om denna tjänst erbjuds.
 • Finns det optiker i Jönköping som erbjuder hembesök?
  Det kan finnas optiker som erbjuder hembesök för personer som inte kan besöka butiken. Kontakta lokala optiker för att ta reda på om denna tjänst finns tillgänglig.

Fakta om Optiker i Jönköping

 1. Optiker i Jönköping är yrkespersoner som är specialiserade på ögonhälsa och synkorrigering.
 2. De utför synundersökningar för att diagnostisera synfel som närsynthet, långsynthet och astigmatism.
 3. Optiker i Jönköping kan också hjälpa till med val av glasögon, kontaktlinser och ge råd om ögonhälsa.
 4. Många optikerbutiker i Jönköping erbjuder även en mängd olika bågar och solglasögon från olika designers och märken.
 5. De är ofta utbildade på högskolenivå och måste följa svensk lagstiftning och riktlinjer för optikeryrket.
 6. Utöver traditionella optikerbutiker finns det även kedjor och fristående optiker som konkurrerar om kunderna i Jönköping.
 7. Vissa optiker i Jönköping kan även erbjuda mer specialiserade tjänster såsom synträning eller hjälpmedel för personer med synnedsättning.
 8. Optikerns arbete är viktigt för att förebygga ögonsjukdomar och för att säkerställa att individer har korrekt synkorrigering för deras dagliga aktiviteter.
 9. Det är rekommenderat att regelbundet besöka en optiker för att upprätthålla god ögonhälsa och för att uppdatera synkorrigering vid behov.
 10. Optiker i Jönköping kan hittas i olika delar av staden, inklusive köpcentrum och på huvudgator, vilket gör det lättillgängligt för invånarna att få tillgång till optiktjänster.