Optiker i Norrköping

Att se världen klart och tydligt är en förutsättning för en hög livskvalitet. För invånarna i Norrköping spelar lokala optiker en avgörande roll i detta. Med en växande befolkning och en ökande medvetenhet om ögonhälsans betydelse, är optikernas arbete viktigare än någonsin. I den här artikeln utforskar vi de olika aspekterna av optikertjänster i Norrköping, från synundersökningar och glasögonutprovningar till specialiserad vård och de senaste trenderna inom ögonhälsa.

Synundersökningar: Första Steget Mot Bättre Syn

Synundersökningar är grunden för all ögonvård. I Norrköping erbjuder många optikerbutiker denna tjänst för att identifiera synproblem som närsynthet, långsynthet och astigmatism. En regelbunden synundersökning kan också upptäcka ögonsjukdomar som glaukom tidigt, vilket är avgörande för att förhindra framtida synförlust.

Optikerna i Norrköping använder avancerad teknologi för att noggrant mäta kundernas synstyrka. De rekommenderar ofta att vuxna genomgår en synundersökning vartannat år, medan barn och äldre bör göra det oftare. Att upprätthålla en regelbunden kontakt med din optiker säkerställer att eventuella synförändringar upptäcks i tid.

Glasögon och Kontaktlinser: En Värld av Valmöjligheter

Att välja rätt glasögon eller kontaktlinser är en personlig process. Optiker i Norrköping erbjuder ett brett sortiment av bågdesigner och linsalternativ för att passa varje individuell stil och synbehov. Från designerbågar till mer ekonomiska alternativ finns det något för varje budget. Här finns en liknande artikel på samma tema: Optiker i Örebro.

Kontaktlinser är ett populärt val för de som föredrar en osynlig synkorrigering. Norrköpings optiker kan erbjuda en rad olika typer av kontaktlinser inklusive dagliga, månatliga och årliga linser. De tar hänsyn till kundens livsstil och erbjuder lösningar som bäst passar deras behov.

Specialiserad Ögonvård: När Standardlösningar Inte Räcker Till

För vissa människor kan standardglasögon eller kontaktlinser inte räcka för att korrigera deras synproblem. I dessa fall kan optikerna i Norrköping erbjuda specialiserade lösningar såsom progressiva linser, ortokeratologi (nattlinser) och specialdesignade kontaktlinser för keratokonus.

Dessutom finns det optiker som samarbetar med ögonläkare för att erbjuda remisser till ytterligare medicinsk bedömning och behandling. Detta säkerställer att patienter med mer komplexa ögonvårdsbehov får den hjälp de behöver.

Barnens Ögonhälsa: En Investering i Framtiden

Barns ögon är under ständig utveckling, och det är viktigt att upptäcka och åtgärda synproblem tidigt. Optiker i Norrköping lägger stor vikt vid barnens synundersökningar och erbjuder specialanpassade glasögon som är både hållbara och roliga för barnen att bära. Denna artikel är även relevant för ämnet Optiker i Eskilstuna.

Med spel och interaktiva tester gör optikerna undersökningen till en positiv upplevelse för barnen. De arbetar också för att utbilda föräldrar om vikten av att skydda sina barns ögon från solens skadliga UV-strålar och skärmljus.

Senaste Trenderna: Smarta Glasögon och Digital Hälsa

Tekniken står inte stilla, och det gäller även inom ögonvården. Optiker i Norrköping håller sig uppdaterade med de senaste trenderna, inklusive smarta glasögon som kan synkroniseras med smartphones och andra enheter. Dessa innovationer erbjuder nya möjligheter för att förbättra synen och livsstilen.

Digital ögonhälsa har också blivit ett viktigt område, med tanke på den tid många tillbringar framför skärmar. Optiker i Norrköping informerar om vikten av att ta regelbundna pauser och använda sig av skärmskyddsglasögon för att minska belastningen på ögonen.

Optikerutbildning och Expertis: En Grund för Tillit

En optikers expertis är avgörande för att ge korrekt ögonvård. I Norrköping har optiker genomgått omfattande utbildning och är licensierade att utföra synundersökningar och föreskriva synkorrigering. Deras kunskap är en trygghet för kunderna.

Fortbildning är också en viktig del av optikeryrket. Norrköpings optiker deltar regelbundet i seminarier och kurser för att hålla sig uppdaterade med de senaste vetenskapliga rönen och tekniska framstegen inom ögonvården. Detta säkerställer att de kan erbjuda de bästa möjliga lösningarna för sina kunder.

Synsam Recycling Outlet

Omdömen: 4.8 (5 omdömen)

Adress: Repslagaregatan 12, 602 32 Norrköping, Sverige

Telefon: 011-880 20


Webbplats

Optiker i Norrköping bild på hemsidan.


Synsam Recycling Outlet, som ligger på Repslagaregatan 12 i Norrköping, Sverige, erbjuder en mängd olika glasögon och relaterade produkter.

De har ett brett utbud av former som kattiga, fjäril, ovala, pilot, runda, rektangulära och wayfarer. Färgerna och mönstren varierar för att passa olika stilar och preferenser.

Kunderna kan välja mellan ett flertal varumärken, inklusive Ai Ai Kids, Ai Young, Alexander McQueen, Balenciaga, Bottega Veneta, Calvin Klein, Chloe, Circular Collection, D.Arnesen, David Beckham, Dolce & Gabbana, EOE EYEWEAR, Eco, Fellepini, Fellepini x Sea2See, Ferragamo, Fleye, Giorgio Armani, Glas, Gucci, Hugo Boss, JFREY, JÄMTÖ, Lanvin, Lindberg, Longchamp, Max Mara, Miu Miu, Modo, Moncler, Mont Blanc, Oakley, Oscar Eide, Paul Smith, Persol, Polo Prep, Polo Ralph Lauren, Prada, Ralph Lauren, Ray-Ban, Readers, Saint Laurent, Skaga, Tom Ford, Vasuma, Versace, Victoria Beckham och Ørgreen.

De har även en kollektion som kallas ”Sustainable Choice”, vilket tyder på ett fokus på hållbarhet. Synsam Recycling Outlet har produkter som passar vuxna, barn och ungdomar. De erbjuder även olika typer av glasögon, inklusive läsglasögon och läsglasögon med blåljusfilter.

För att komplettera sitt sortiment av glasögon har de också tillbehör som rengöringsspray, fodral, rengöringsduk och rengöringsservett. Synsam betonar vikten av att välja rätt glas för att uppnå bästa möjliga synupplevelse och erbjuder information i sin ”Glasguiden”.

Det ska noteras att varukorgen för närvarande är tom, vilket innebär att inga varor har lagts till för köp. Den totala summan är därmed 0 kr. Kunden har möjlighet att söka efter fler produkter på Synsam:s hemsida och kan även prova glasögon online.

Kundomdömen för Synsam Recycling Outlet

Kunderna är nöjda med den höga kompetensen och de goda kundrelationerna hos företaget. Personalen får beröm för att de ser till att kunderna får glasögon som passar dem väl. Mona får särskilt erkännande för att vara trevlig och tillmötesgående. Kundomdömena lyfter även fram den bra servicen och det trevliga bemötandet, samt det stora utbudet av bågar. Dessutom uppskattas det att man kan hitta kvalitativa solglasögon till låga priser, till och med för hälften av vad kända märken som Ray-Ban och andra kostar.

Specsavers Norrköping City

Omdömen: 4.6 (19 omdömen)

Adress: Prästgatan 22, 602 30 Norrköping, Sverige

Telefon: 011-10 18 20


Webbplats

Optiker i Norrköping bild på hemsidan.


Specsavers Norrköping City är belägen på Prästgatan 22, 602 30 Norrköping.

Det är en butik som erbjuder ett brett sortiment av optiska produkter och tjänster, inklusive glasögon, solglasögon, kontaktlinser och synundersökningar. De har designerbågar från märken som Valerie, DAY Birger et Mikkelsen, Levi’s, Marc Jacobs, HUGO och Tommy Hilfiger.

Kunder kan boka tid för olika ändamål, såsom synundersökningar för glasögon och kontaktlinser. Specsavers tillhandahåller även information om olika glastyper, ytbehandlingar och glaspriser. De ger råd och inspiration för de senaste bågtrenderna och erbjuder möjligheten att köpa produkter och dela upp betalningen.

För de som använder kontaktlinser finns det möjlighet att teckna ett linsabonnemang och få instruktioner för hur man bäst hanterar och använder sina linser. Specsavers fokuserar också på ögonhälsa och tillhandahåller information om vad man kan förvänta sig inför och under ett besök hos dem, samt förklarar hur man förstår sitt glasögonrecept. De belyser även hur synen påverkas genom livet, effekten av digitala skärmar på synen, samt betydelsen av läsglasögon och god syn när man kör bil.

Kundomdömen för Specsavers Norrköping City

Kunderna är mycket nöjda med Specsavers i Norrköping City, där de upplever personalen som trevliga och professionella. Ellinor får särskilt beröm och en ”Dagens Ros” för sin service. Butiken erbjuder snabb och prisvärd service vid reparation av glasögon. Besökarna uppskattar det konsekvent goda bemötandet och hjälpsamheten från personalen, vilket gör dem till återkommande kunder. Övergripande framstår butiken som en plats med kunnig personal som verkar trivas med att erbjuda utmärkt kundservice.

Synsam

Omdömen: 4.1 (15 omdömen)

Adress: Drottninggatan 41, 602 32 Norrköping, Sverige

Telefon: 011-19 70 80


Webbplats

Optiker i Norrköping bild på hemsidan.


Synsam är en optikkedja som finns på Drottninggatan 41 i Norrköping.

De erbjuder ett brett sortiment av glasögon och tillbehör, både för köp online och i butik. Kunden kan prova glasögonen online och välja bland flera former som kattiga, fjäril, ovala, pilot, runda, rektangulära och wayfarer. De har även ett stort utbud av färger och mönster.

Hos Synsam kan man hitta varumärken som Ai Ai Kids, Ai Young, Alexander McQueen, Balenciaga, Bottega Veneta, Calvin Klein, Chloe, Circular Collection, D.Arnesen, David Beckham, Dolce & Gabbana, EOE EYEWEAR, Eco, Fellepini, Fellepini x Sea2See, Ferragamo, Fleye, Giorgio Armani, Glas, Gucci, Hugo Boss, JFREY, JÄMTÖ, Lanvin, Lindberg, Longchamp, Max Mara, Miu Miu, Modo, Moncler, Mont Blanc, Oakley, Oscar Eide, Paul Smith, Persol, Polo Prep, Polo Ralph Lauren, Prada, Ralph Lauren, Ray-Ban, Readers, Saint Laurent, Skaga, Tom Ford, Vasuma, Versace, Victoria Beckham och Ørgreen.

Synsam fokuserar även på hållbarhet och erbjuder en kollektion kallad Sustainable Choice. De har glasögon som passar vuxna, barn och ungdomar. Förutom glasögon erbjuder de även läsglasögon och läsglasögon med blåljusfilter. Tillbehör som rengöringsspray, fodral, rengöringsduk och rengöringsservetter finns också tillgängliga.

Synsam betonar vikten av att välja rätt glas och förklarar i sin Glasguide de många fördelarna med att ha anpassade glasögon. Kundvagnen på deras hemsida visar att det inte finns några varor i den för tillfället, med en total summa på 0 kr.

Kundomdömen för Synsam

Kunderna uttrycker överlag stor uppskattning för den kompetenta och trevliga personalen, även när man som kund har specifika önskemål eller är lite krånglig. En 65-årig pensionär nämner behovet av nya progressiva glasögon och tycker att informationen de fått är intressant och bra. En annan kund hyllar en anställd vid namn Julia för hennes exceptionella service och skulle vilja rekrytera henne om de ägde en butik. Det finns dock en besvikelse hos en kund som upplevt att de fotokromatiska glasögonen de köpt inte mörknar som utlovat trots en hel sommars solsken. Sammantaget rekommenderas stället starkt för sin underbara och professionella personal som är både trevliga och respektfulla.

Direkt Optik

Omdömen: 4.5 (14 omdömen)

Adress: Gamla Rådstugugatan 19, 602 24 Norrköping, Sverige

Telefon: 011-10 17 30


Webbplats

Optiker i Norrköping bild på hemsidan.


Direkt Optik erbjuder just nu två olika kampanjer där kunder kan välja mellan att få tre par glasögon för priset av ett eller att få 40% rabatt på ett par kompletta glasögon.

Denna optikerkedja erbjuder ett brett sortiment av glasögon för kvinnor, män och barn, inklusive populära varumärken som Ray-Ban, Ciircle, Vogue Eyewear och Hugo Boss.

Utöver försäljning av glasögon erbjuder Direkt Optik även en rad tjänster såsom synundersökningar, glasögonförsäkring, garanti och möjligheter till delbetalning. De har även statligt bidrag för de som kvalificerar sig och erbjuder rådgivning om de senaste glasögonstrenderna, råd om blåfilterglasögon, nattglasögon och tips för att välja rätt glasögon. För att underlätta för kunderna finns det även information om vad man kan förvänta sig av en synundersökning.

Direkt Optik har kampanjer som riktar sig till olika kundgrupper, inklusive erbjudanden speciellt för barn. För de som är intresserade av solglasögon finns det också ett urval att välja mellan.

Kunder som är intresserade av Direkt Optiks tjänster och produkter kan besöka butiken på Gamla Rådstugugatan 19 i Norrköping, Sverige, eller boka en tid för att få personlig service och rådgivning.

Kundomdömen för Direkt Optik

Kunderna verkar vara mycket nöjda med sin upplevelse, där de framför allt uppskattar det trevliga bemötandet och den höga servicenivån. Optikern får beröm för sin kunskap och trevlighet, och personalen beskrivs som både kunnig och hjälpsam. Kunderna känner sig välkomna och tycker att processen att välja bågar har varit enkel och rolig. Specifikt nämns att personalen i Norrköping är trevlig, och överlag betonas personalens professionalitet och förmåga att vara till hjälp.

Kontaktlinskliniken AB

Omdömen: 4.8 (10 omdömen)

Adress: Drottninggatan 66, 602 32 Norrköping, Sverige

Telefon: 011-12 35 26


Webbplats

Optiker i Norrköping bild på hemsidan.


Välkommen till din optiker i Norrköping.

Kontaktlinskliniken är din specialistoptiker mitt i Norrköping. Vi är en optiker med bred kunskap inom tillpassning av kontaktlinser och glasögon och är experter på att ta fram lösningar för dina ögon när annat inte fungerar. Genom våra grundliga synundersökningar hjälper våra erfarna optiker dig med det bästa för dina ögon och vi tar oss självklart den extra tid som det behövs för att få det perfekt just för dig. Det är vi noga med!

Abonnemang
Hos oss kan du välja att dela upp din kostnad för både linser och glasögon!

Nattlinser
Nu kan du sova bort din närsynthet på natten och gå helt utan glasögon eller kontaktlinser på dagen.

Ta vara på din syn
Boka en ögonhälsoundersökning.

Kundomdömen för Kontaktlinskliniken AB

Kunderna uttrycker stor tillfredsställelse med kliniken, där de upplever utmärkt bemötande från personalen och får den hjälp de efterfrågar utan problem med betalningar. En kund som varit lojal i över 10 år är helt nöjd med servicen. Optikern i Norrköping får beröm för sin otroliga service och professionalism, samt för deras omsorg om att kunderna ska vara nöjda med sina linser och glasögon. Sammantaget beskrivs servicen som oslagbar och ”kanon”.

Optiker Persson AB

Omdömen: 4.9 (11 omdömen)

Adress: Drottninggatan 66, 602 32 Norrköping, Sverige

Telefon: 011-13 07 32


Webbplats

Optiker i Norrköping bild på hemsidan.


Optiker Persson AB, belägen på Drottninggatan 66, 602 32 Norrköping, erbjuder en rad tjänster inom ögonvård.

De har möjlighet att boka synundersökningar och specialiserar sig på olika typer av glasögon och kontaktlinser, inklusive Zeiss Smartlife glasögonglas och nattlinser. De tillhandahåller även ögonhälsoundersökningar och synhjälpmedel.

Optiker Persson AB har varit verksamma i 60 år och betonar vikten av kvalitet och expertis. De har ett urval av varumärken och erbjuder även solglasögon med styrka. Vid köp av nya glasögon med ZEISS progressiva glas ingår ett par solglasögon med kundens styrka, där kunden kan välja solglasbåge från märken som Boomerang, Lacoste eller Guess.

Butiken har för närvarande stängt, men de kan kontaktas på telefonnummer 011-13 07 32. Optiker Persson AB värdesätter sina kunder och tillhandahåller extra tid när det behövs, samt garanterar att deras produkter alltid håller högsta kvalitet.

Kundomdömen för Optiker Persson AB

Kunderna är mycket nöjda med den service och det bemötande de har fått från personalen vid synundersökningar, beställning av glasögon och justeringar. Personalen beskrivs som professionell, kompetent, serviceinriktad och socialt kompetent. Kunderna känner sig väl omhändertagna och uppskattar att personalen verkar trivas på arbetsplatsen. En kund har varit trogen i 26 år och planerar att fortsätta vara det, vilket vittnar om en hög kundnöjdhet. Övergripande framhävs den fantastiska servicen och tålmodigheten hos personalen.

Smarteyes

Omdömen: 4.6 (31 omdömen)

Adress: Hantverkaregatan 22, 602 32 Norrköping, Sverige

Telefon: 011-440 25 00


Webbplats


Smarteyes är en optikerkedja som erbjuder olika produkter och tjänster relaterade till synvård.

På adressen Hantverkaregatan 22, 602 32 Norrköping, hittar du en av deras butiker där du kan boka synundersökningar, inklusive ögonhälsokontroller och syntest för körkort. De erbjuder ett brett sortiment av glasögon för damer, herrar och barn, samt sportglasögon, läsglasögon och terminalglasögon. Smarteyes håller sig även uppdaterade med de senaste trenderna och erbjuder olika glas och tillval för att anpassa glasögonen efter kundens behov.

För soliga dagar erbjuder de solglasögon, inklusive polariserande alternativ, och de håller koll på de senaste solglasögontrenderna för 2023 för att kunna erbjuda aktuella stilar. Om du föredrar kontaktlinser, kan du prenumerera på linser hos dem och få skötselråd för att ta hand om dina linser på bästa sätt. De har både endagslinser och månadslinser, inklusive progressiva linser.

Smarteyes har olika erbjudanden, som prenumeration på glasögon, och de erbjuder även ett trygghetspaket samt möjlighet till delbetalning. De har en garanti för glasögon och tillhandahåller skötselråd för att hjälpa dig att hålla dina glasögon i bästa skick. För företag finns det företagsavtal och möjlighet att utnyttja rekvisition.

Om du är intresserad av att veta mer om företaget kan du läsa om deras hållbarhetsarbete, integritetspolicy, och aktuell information i pressavdelningen. De som är intresserade av att arbeta hos Smarteyes kan hitta relevant information om jobbmöjligheter. För ytterligare frågor och svar, kan du kontakta Smarteyes direkt.

Smarteyes lägger också vikt vid ögonhälsa och erbjuder information och råd för kontaktlinsbärare, information om ögonsjukdomar och vanliga synfel. Om du är intresserad av att besöka butiken eller boka en synundersökning kan du göra det via deras hemsida eller genom att besöka butiken på Hantverkaregatan 22 i Norrköping.

Kundomdömen för Smarteyes

Kunderna är generellt mycket nöjda med den trevliga och kompetenta personalen som erbjuder utmärkt service både före och efter köpet. Butiken har ett okej utbud av bågar och uppskattas för sina förmånliga erbjudanden, som köp 2 för 1. Många kunder är återkommande tack vare den bra servicen, kvalitetsprodukterna och rimliga priserna. Butiken i Lindens köpcentrum får särskilt beröm för sin personal. Dock finns det en rapport om missnöje på grund av felaktig information angående priserna för barns glasögon, där en kund blev informerad om ett lägre pris som sedan visade sig vara högre vid köptillfället.

Optiker Synoptik Norrköping Ingelsta Shopping

Omdömen: 4.5 (26 omdömen)

Adress: Järngatan 6, 602 23 Norrköping, Sverige

Telefon: 011-36 82 00


Webbplats

Optiker i Norrköping bild på hemsidan.


Optiker Synoptik Norrköping Ingelsta Shopping, belägen på Järngatan 6, 602 23 Norrköping, är en butik som erbjuder ett brett sortiment av glasögon och solglasögon för damer, herrar och barn.

De har ett glasögonabonnemang tillgängligt, inklusive ett särskilt abonnemang för barn, samt Synoptiks trygghetsgaranti. Kunder kan välja mellan olika glastyper och priser, inklusive progressiva glasögon, läsglasögon och barnglasögon. Butiken tillhandahåller även en försäkring och möjligheten till delbetalning.

För att hålla glasögonen rena erbjuder Synoptik information om hur man bäst rengör sina glasögon. När det kommer till glasögonmode, har de ett urval av populära varumärken som Ray-Ban, Burberry, Monkeyglasses, Gucci, Emporio Armani, Giorgio Armani, Starck Biotech, Brooks Brothers, Tiffany & Co, Bvlgari, Dolce & Gabbana, Oakley och Versace.

Solglasögonutbudet inkluderar produkter för herrar, damer och barn, med upp till 50% rabatt i deras outlet. De erbjuder också solglasögon som skyddar mot solen, solglasögon i din styrka, barnsolglasögon, samt tips för att välja rätt solglasögon. De har även färgade glas, Suncover och clip-on alternativ, och olika former och färger som pilotsolglasögon, runda solglasögon, cat eye solglasögon och fyrkantiga solglasögon. Några av de populära varumärkena för solglasögon inkluderar Armani Exchange, Burberry, Giorgio Armani, Oakley, Peak Performance och Hugo Boss.

Butiken erbjuder även kontaktlinser, men den medföljande texten avslutas innan mer information ges om deras utbud av linser.

Kundomdömen för Optiker Synoptik Norrköping Ingelsta Shopping

Kunderna verkar övervägande nöjda med Synoptik Ingelsta galleria, där de uppskattar den trevliga och kunniga personalen samt den professionella och hjälpsamma servicen. De är tacksamma för guidning vid val av produkter och rekommenderar gärna butiken till andra. Snabb service och tydlig information nämns också som positiva aspekter. Dock finns det en negativ recension där kunden uttrycker stor missnöjdhet med servicen och personalens attityd, vilket lett till att kunden avslutat sitt abonnemang och varnar för att butiken kan förlora fler kunder om inga förbättringar görs.

Synsam Norrköping Ingelsta Shopping

Omdömen: 2.1 (7 omdömen)

Adress: Järngatan 6, 602 23 Norrköping, Sverige

Telefon: 011-25 78 25


Webbplats

Optiker i Norrköping bild på hemsidan.


Synsam Norrköping Ingelsta Shopping är en butik belägen på Järngatan 6 i Norrköping.

Butiken erbjuder ett brett sortiment av glasögon och relaterade produkter. Kunden kan välja mellan olika former av glasögon som kattiga, fjäril, ovala, pilot, runda, rektangulära och wayfarer. Det finns även ett stort utbud av färger och mönster att prova online.

Synsam har ett brett utbud av varumärken tillgängliga, inklusive Ai Ai Kids, Ai Young, Alexander McQueen, Balenciaga, Bottega Veneta, Calvin Klein, Chloe, Circular Collection, D.Arnesen, David Beckham, Dolce & Gabbana, EOE EYEWEAR, Eco, Fellepini, Fellepini x Sea2See, Ferragamo, Fleye, Giorgio Armani, Glas, Gucci, Hugo Boss, JFREY, JÄMTÖ, Lanvin, Lindberg, Longchamp, Max Mara, Miu Miu, Modo, Moncler, Mont Blanc, Oakley, Oscar Eide, Paul Smith, Persol, Polo Prep, Polo Ralph Lauren, Prada, Ralph Lauren, Ray-Ban, Readers, Saint Laurent, Skaga, Tom Ford, Vasuma, Versace, Victoria Beckham och Ørgreen.

Butiken lyfter fram sin ”Sustainable Choice” kollektion som en del av sitt sortiment, vilket pekar på ett engagemang för hållbarhet. Glasögonen är tillgängliga för vuxna, barn och ungdomar. Förutom glasögon erbjuder Synsam även läsglasögon, läsglasögon med blåljusfilter och tillbehör som rengöringsspray, fodral, rengöringsduk och rengöringsservett.

Synsam erbjuder även tjänster som att förklara skillnaden mellan olika typer av glas och vilka fördelar de har genom sin Glasguiden. Kunden kan börja sin upplevelse genom att söka på Synsam.se eller utforska olika abonnemang och onlineköpalternativ. Notera att detta är information baserad på den tillgängliga texten och aktuella erbjudanden och tjänster kan variera.

Kundomdömen för Synsam Norrköping Ingelsta Shopping

Kunderna är mycket missnöjda med servicen, då de upplevt långa väntetider och uppenbarligen oorganiserad hantering av kösystemet där kunder utan nummerlapp blivit prioriterade. Detta har lett till att en kund valde att inte genomföra sitt köp av solglasögon. Frustrationen är tydlig och det finns en känsla av att personalen behöver vara mer kundorienterad för att förbättra upplevelsen. Dessutom nämns att priserna är höga, och en kund uttrycker att de hade föredragit att gå till en annan optikerkedja, nämligen Specsavers.

Specsavers Norrköping Ingelsta

Omdömen: 3.7 (3 omdömen)

Adress: Ingelsta Shopping, Koppargatan 20, 602 23 Norrköping, Sverige

Telefon: 011-621 00


Webbplats

Optiker i Norrköping bild på hemsidan.


Specsavers Norrköping Ingelsta är belägen i Ingelsta Shopping på Koppargatan 20 i Norrköping.

Det är en optikerkedja som erbjuder ett brett sortiment av tjänster och produkter relaterade till synhälsa, inklusive glasögon, solglasögon, kontaktlinser och synundersökningar. De har designerbågar från märken som Valerie DAY, Birger et Mikkelsen, Levi’s, Marc Jacobs, HUGO och Tommy Hilfiger.

Kunderna kan boka tid för olika typer av synundersökningar, antingen för glasögon eller kontaktlinser. Specsavers tillhandahåller även information och rådgivning om ögonhälsa, såsom vad man kan förvänta sig inför och under ett besök hos optikern, hur man förstår sitt glasögonrecept, och hur synen kan påverkas genom livet och av digitala skärmar.

För de som är intresserade av kontaktlinser finns det möjlighet att teckna ett linsabonnemang eller få en synundersökning speciellt anpassad för kontaktlinsanvändare. Dessutom erbjuder Specsavers möjligheten att beställa produkter online och information om hur man tar hand om sina kontaktlinser.

Specsavers har också olika erbjudanden och kampanjer, samt möjligheten att dela upp betalningen för de som vill köpa nu men betala senare.

Det är viktigt att notera att denna information är generell för Specsavers och kan variera för den specifika butiken i Norrköping Ingelsta. För mer detaljerad information om tjänster, öppettider och specifika erbjudanden rekommenderas det att besöka Specsavers officiella webbplats eller kontakta butiken direkt.

Kundomdömen för Specsavers Norrköping Ingelsta

Kunderna är mycket nöjda med personalens trevlighet och kunskap, samt med den utmärkta servicen de erhållit.

Synoptik

Omdömen: 4.2 (26 omdömen)

Adress: Drottninggatan Linden Köpscentrum, 602 32 Norrköping, Sverige

Telefon: 011-16 95 00


Webbplats

Optiker i Norrköping bild på hemsidan.


Synoptik är en butik som finns på adressen Drottninggatan Linden Köpscentrum, 602 32 Norrköping.

De erbjuder ett brett sortiment av glasögon för damer, herrar och barn, inklusive progressiva glasögon, läsglasögon och barnglasögon. Synoptik har också ett glasögonabonnemang och en trygghetsgaranti. För de som behöver glasögon finns det olika glastyper och priser att välja mellan, samt möjligheten att försäkra och delbetala sina glasögon. Butiken säljer också solglasögon, med olika former som pilot, runda, cat eye och fyrkantiga solglasögon. De erbjuder solglasögon i olika styrkor, för barn och med färgade glas.

Synoptik har ett urval av kända varumärken som Ray-Ban, Burberry, Monkeyglasses, Gucci, Emporio Armani, Giorgio Armani, Starck Biotech, Brooks Brothers, Tiffany & Co, Bvlgari, Dolce & Gabbana, Oakley, Versace, Prada, Armani Exchange, samt solglasögon från Armani Exchange, Burberry, Giorgio Armani, Oakley, Peak Performance och Hugo Boss.

Butiken har även outlet-erbjudanden med upp till 50% rabatt. Förutom glasögon och solglasögon säljer Synoptik också kontaktlinser, men ytterligare information om detta sortiment finns inte i den tillhandahållna texten.

Kundomdömen för Synoptik

Kundomdömena är blandade. Vissa kunder är mycket nöjda, de uppskattar den trevliga personalen, den professionella hjälpen från optikerna, och den smidiga processen utan väntetider. De är nöjda med sina glasögon och linser och anser att affären erbjuder bra priser och erbjudanden. Dessa kunder rekommenderar starkt affären.

Å andra sidan finns det en kund som är mycket missnöjd, och varnar för optikaffärens abonnemangslösning som uppfattas som dyr. Kunden klagar på okunnig personal, dålig service och problem med fel styrka på glasögonen samt svårigheter att få dem att sitta bra. Denna kund hade en negativ upplevelse av att avsluta sitt abonnemang och beskriver personalen som ohövlig.

Synoptik Norrköping

Omdömen: 4.5 (22 omdömen)

Adress: Mirum Galleria, Timmermansgatan 56, 603 59 Norrköping, Sverige

Telefon: 011-14 76 40


Webbplats

Optiker i Norrköping bild på hemsidan.


Synoptik i Norrköping, belägen i Mirum Galleria på Timmermansgatan 56, erbjuder ett brett utbud av tjänster och produkter för dem som är i behov av synhjälpmedel.

De har ett stort sortiment av glasögon för damer, herrar och barn, inklusive olika kategorier som progressiva glasögon, läsglasögon och barnglasögon. Synoptik tillhandahåller även glasögonabonnemang och en trygghetsgaranti för sina kunder.

Kunder kan även välja mellan olika glastyper och priser, samt utnyttja tjänster som försäkring och delbetalningsmöjligheter. För dem som är måna om att hålla sina glasögon rena och väl underhållna erbjuder Synoptik råd och produkter för rengöring.

Butiken har också ett brett urval av modeglasögon och samarbetar med flera välkända varumärken som Ray-Ban, Burberry, Monkeyglasses, Gucci, Emporio Armani, Giorgio Armani, och Starck Biotech. De har även ett sortiment av solglasögon för herr, dam och barn, inklusive skyddande solglasögon i olika styrkor och stilar som pilotsolglasögon, runda solglasögon, cat eye solglasögon och fyrkantiga solglasögon. Dessutom erbjuder de produkter från populära märken som Armani Exchange, Oakley, Hugo Boss och flera andra.

För de som är intresserade av kontaktlinser har Synoptik ett utbud att erbjuda även där. De är en fullserviceoptiker som strävar efter att tillhandahålla allt som kunder kan tänkas behöva för att förbättra och skydda sin syn.

Kundomdömen för Synoptik Norrköping

Kundomdömena är blandade. En kund var missnöjd med sin synundersökning, kände att ögonen inte togs på allvar och lämnade utan nya glasögon. Denna kund hade också en negativ uppfattning om trovärdigheten i undersökningen, särskilt då den genomfördes via videolänk, och var kritisk till försäljningen av dyra abonnemang. Trots att glasögon köptes någon annanstans, var kunden inte nöjd med receptet. Å andra sidan fanns det positiva kommentarer om trevlig och vänlig personal, bra priser och mycket bra service, med ett uttryck av tacksamhet och bästa hälsningar.

Glasögonmagasinet Norrköping

Omdömen: 4.6 (10 omdömen)

Adress: Drottninggatan 14, 602 24 Norrköping, Sverige

Telefon: 011-13 18 88


Webbplats


Glasögonmagasinet i Norrköping är en butik som erbjuder ett brett utbud av tjänster och produkter relaterade till syn och ögonhälsa.

De har ett sortiment som inkluderar glasögon, solglasögon och kontaktlinser, samt olika typer av glas och ytbehandlingar. För dem som älskar bågar finns det många alternativ att välja mellan.

Kunder kan boka tid för synundersökning direkt via webben, vilket är en bekväm funktion för att säkerställa att deras synvård behov tas om hand. Butiken erbjuder även ögonhälsoundersökningar och lösningar för specifika problem såsom torra eller rinnande ögon. Dessutom finns det produkter och tjänster för personer som lider av färgblindhet och myopi.

Glasögonmagasinet har regelbundna kampanjer och erbjudanden, vilket kan vara intressant för kunder som letar efter värde och kvalitet.

Butiken är belägen på Drottninggatan 14 i Norrköping, med telefonnummer 011 – 13 18 88 för de som vill kontakta dem direkt. E-postadressen är inte fullständig i den tillhandahållna informationen.

Öppettiderna för Glasögonmagasinet i Norrköping är:
– Måndag till fredag: 09:30-18:00
– Lördagar: 09:30-14:00
– Söndagar: Stängt

Kunder uppmanas att kontakta butiken för avvikande öppettider, vilket kan inträffa vid helgdagar eller speciella evenemang.

Kundomdömen för Glasögonmagasinet Norrköping

Kunden har besökt Glasögonmagasinet i cirka 10 år för glasögon och linser men upplevde en markant skillnad i service efter att ha bytt till en annan optiker. Kunden kände att Glasögonmagasinet inte tog problem med linser på allvar, trots upprepade påpekanden, vilket ledde till långvarigt obehag. Även om personalen i övrigt har varit trevlig och butiken har fin skyltning och ett bra läge på Drottninggatan, känner kunden att de inte kan rekommendera Glasögonmagasinet. Å andra sidan, några kunder har haft positiva upplevelser med trevlig personal och bra synundersökningar som resulterat i nöjda köp av glasögon.

Hälso optik

Omdömen: 5 (3 omdömen)

Adress: Lidaleden 12, 603 59 Norrköping, Sverige

Telefon: 011-10 20 69


Webbplats


HälsoOptik är en verksamhet som erbjuder olika tjänster inom ögonhälsa.

De utför undersökningar för att identifiera ögats anatomi, synfel och eventuella sjukdomar. Deras kontor är beläget på Lidaleden 12, 603 59 Norrköping.

För att komma i kontakt med HälsoOptik för att boka en undersökning eller för att få mer information om deras tjänster, kan man antagligen nå dem via de kontaktuppgifter som finns på deras hemsida eller genom att besöka deras lokaler på angiven adress.

Observera att den tillhandahållna informationen innehåller en del kod och stilinstruktioner som inte är relevant för beskrivningen av verksamheten. Dessa instruktioner är avsedda för webbutveckling och påverkar webbsidans utseende och layout, men de ger inte ytterligare information om HälsoOptik som företag.

Kundomdömen för Hälso optik

Kunden uppskattar det trevliga och noggranna bemötandet och rekommenderar varmt tjänsten.

Memira Eyecenter

Omdömen: 3.3 (3 omdömen)

Adress: Olai kyrkogata 50, 602 32 Norrköping, Sverige

Telefon: 011-10 20 11


Webbplats

Optiker i Norrköping bild på hemsidan.


Tyvärr kan jag inte hjälpa dig med det, eftersom den information du skickade innehåller CSS-kod som är avsedd för webbplatsdesign och inte ger någon faktisk information om Memira Eyecenter i Norrköping.

Om du har någon specifik text eller information om Memira Eyecenter som du skulle vilja ha formaterad som ren text, vänligen tillhandahåll den så kan jag assistera dig.

Kundomdömen för Memira Eyecenter

Kunden upplevde att kliniken Memira gav ett seriöst intryck, både i kommunikation och vid första mötet. Kliniken kontaktade kunden i förväg för att informera om att en operation inte var möjlig på grund av risken för komplikationer relaterade till kundens historik med ögoninfektioner. En annan kund uttrycker initialt tillfredsställelse med klinikens professionella hållning och löftet om perfekt syn, men upplever sedan besvikelse över att resultatet blev suddig syn. En tredje kund rapporterar om en framgångsrik linsbytesoperation och är mycket nöjd med resultatet två månader efter ingreppet.

FAQ om Optiker i Norrköping

 • Vad gör en optiker?
  En optiker är en expert på synvård som utför synundersökningar, föreskriver och anpassar glasögon och kontaktlinser, samt ger råd om ögonhälsa.
 • Hur hittar jag en bra optiker i Norrköping?
  Rekommendationer från vänner och familj, online recensioner, samt att besöka olika optiker för att jämföra service och priser kan hjälpa dig att hitta en bra optiker i Norrköping.
 • Behöver jag boka tid för en synundersökning?
  Ja, det är vanligtvis nödvändigt att boka en tid för en synundersökning hos en optiker.
 • Vad kostar en synundersökning i Norrköping?
  Kostnaden för en synundersökning kan variera mellan olika optiker. Det är bäst att kontakta optikern direkt för aktuella priser.
 • Erhåller optiker i Norrköping tjänster för barn?
  De flesta optiker erbjuder synundersökningar och anpassade glasögon även för barn. Kontrollera med den enskilda optikern för specifika tjänster.
 • Kan jag få hjälp med val av glasögon hos en optiker?
  Ja, optiker är utbildade för att hjälpa dig att välja rätt typ av glasögon beroende på din syn, livsstil och estetiska preferenser.
 • Finns det optiker i Norrköping som erbjuder ögonhälsoundersökningar?
  Ja, många optiker erbjuder även ögonhälsoundersökningar där de kan upptäcka tecken på ögonsjukdomar som glaukom och grå starr.
 • Kan jag få kontaktlinser genom en optiker i Norrköping?
  Ja, de flesta optiker erbjuder både anpassning och försäljning av kontaktlinser.
 • Är det möjligt att få glasögon samma dag som synundersökningen?
  Det beror på optikerns service och lager. Vissa optiker kan erbjuda detta, men det är bäst att fråga i förväg.
 • Hur ofta bör jag besöka en optiker?
  Det rekommenderas att du besöker en optiker för en synundersökning minst vartannat år, eller oftare om du upplever synförändringar eller har specifika ögonproblem.

Fakta om Optiker i Norrköping

 1. Optiker i Norrköping erbjuder professionella synundersökningar för att korrekt identifiera synproblem och behov av glasögon eller kontaktlinser.
 2. Många optikerbutiker finns i centrala Norrköping samt i shoppingområden som Ingelsta och Mirum Galleria.
 3. Tjänster som ofta erbjuds inkluderar justering och reparation av glasögon, samt rådgivning kring ögonhälsa.
 4. Optikerkedjor som Synsam, Specsavers och Synoptik finns representerade i Norrköping liksom mindre, lokalt ägda optiker.
 5. Flera optiker i Norrköping kan också erbjuda specialiserade tjänster som ögonbottenfotografering och tryckmätning för att upptäcka ögonsjukdomar som glaukom.
 6. Optiker i Norrköping kan samarbeta med ögonläkare för att hänvisa patienter vid behov av medicinsk ögonvård.
 7. De flesta optiker accepterar synundersökningsbidrag och erbjuder olika finansieringsalternativ för glasögon och kontaktlinser.
 8. Optiker i Norrköping håller sig uppdaterade med de senaste trenderna och teknologierna inom optik för att erbjuda moderna lösningar för sina kunder.
 9. Många optikerbutiker erbjuder även ett brett utbud av solglasögon och sportglasögon förutom vanliga korrektionsglasögon och kontaktlinser.
 10. Det finns möjlighet att boka tid för synundersökning online hos de flesta större optikerkedjorna i Norrköping.